zondag 27 juli 2014

Hathi Jr.


Hey allemaal. Na heel lang wikken en wegen heb ik de knoop doorgehakt, en heb ik het besluit genomen er nog een 2e blog bij te nemen. Toen ik net begon met het maken van kaartjes heb ik veel van die boekjes gekocht waar dan een aantal knipvellen, Designpapier, Kaartkarton en/of een stukje vellum en andere versiersels inzitten. Ook zit er een beschrijving bij, hoe je de kaartjes het beste kan maken. Nu ik toch al wat jaartjes op weg ben, en ik geen uitdaging meer zie in het maken van deze kaartjes, heb ik er mijn eigen uitdaging van gemaakt. Gewapend met diverse kleuren Cardstock, Big Shot + malletjes en een gezonde dosis fantasie wil ik jullie laten zien dat het geen kwaad kan om af en toe eens out of the box te gaan.

Op de eerste foto zien jullie het bouwpakketje, en het voorbeeldje van de bedenkers. Op de tweede foto zien jullie mijn variant. Als extra touche heb ik een strook lila en roze Cardstock toe gevoegd, een Ballonnetje (MD) en een aantal kleine cirkeltjes (NS).

Ik zou het héél leuk vinden als ik op deze blog zo af en toe ook eens een reactie van jullie mag lezen.13 opmerkingen:

 1. Je 'out of the box' kaart is een schatje geworden Renate...zo zie je maar hoe je een kaart met stansen e.d. kunt opleuken!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is ook heel erg mooi!!! Succes met dit blog ook.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een lieffie!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Renate,
  dat zijn nou precies de kaartjes waarvan ik denk: zal ik ze laten zien of niet???
  Heb je mijn kaart voor Jelle gezien? Dat was er zo één....en ik heb hem toch laten zien en de reacties waren erg veel en ook erg leuk! Dit kaartje is ook superleuk! Wie weet kun je me inspireren om nog meer van dat soort kaartje te maken, want ze zijn toch erg leuk!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schattig, maar ben nu wel heel benieuwd waarom je niet out of the box kan op je eigen blog. Ik ben trouwens niet begonnen met boekjes. Ik heb zelfs nog nooit zo'n boekje gekocht! Ik ben begonnen met scrapbooking en wat zit ik te wachten tot ik daar weer mee aan de slag kan.....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als je vaker met challenge's mee doet, moet je ook wel eens out of the box, en ik kan je zeggen het is een aanrader. Ik heb verder niets met boekjes, maar dat maakt niet uit, want ik haal mijn inspiratie bij iedereen. Ik ben ook nooit begonnen met de boekjes en de plaatjes, mijn oorsprong ligt in het scrapbooking. Ik ben heel benieuwd naar als je leuke creaties die je hier gaat plaatsen. Liefs Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg leuk gedaan zeg.....je hebt er een eigen draai aan gegeven en dat is juist leuk!
  Ik een keer zo'n boekje van iemand gekregen......maar ik maak ook liever zelf kaarten.
  Maar ik heb er wel een paar mee gemaakt....lang geleden!
  Ik heb mezelf maar meteeen aangemeld bij je op dit blog.....succes!

  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Renate,
  Wat een ontzettend leuk idee! Ik heb vroeger zelf ook met deze knutselboeken kaarten gemaakt, maar doe het nu inderdaad nooit meer omdat de uitdaging inderdaad weg is. Soms heb ik nog wel eens zo'n boek in mijn handen, maar neem het dan niet mee omdat het in de kast blijft liggen.
  Ik ben heel benieuwd wat je er allemaal van gaat maken!! Succes en vooral veel plezier met deze 'bijna-kant-en-klaartjes blog!
  Groetjes, Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een geweldig mooie kaart heb je gemaakt.
  Het plaatje dat je hebt gebruikt is schitterend.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk idee, zo blijven ze niet liggen en heb jij er weer een voorraadje bij! Dit is alvast een mooierd!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ohhhh hoe schatig is deze niet. Heel leuk .
  Groetjes,
  Francisca

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gaaf geworden, ja , soms is het een heerlijke uitdaging om er juist iets heel anders van te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Aah, wat eem lief kaartje. Ik vind hem leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen