zondag 27 mei 2018

Winnaar uitdaging #13. Even op pauze

Hey allemaal.Jullie zullen wel denken, die Renate die is ons helemaal vergeten. Maar niets is minder waar.
Het zal jullie niet ontgaan zijn dat afgelopen week de nieuwe Europese privacywet is ingegeaan. Dat houdt in dat bedrijven en organistaies moeten kunnen aantonen wat ze doen met gegeven die ze van mensen kijgen.
Omdat ik na elke uitdaging een winnaar uitroep, die ik vraag om mij een mailtje te sturen met hun adresgegevens, wil ik er zeker van zijn dat ik dit op de juiste manier doe, zonder dat ik hier problemen mee krijg met meneertje overheid.
Met veel moeite heb ik voor nu besloten om deze uitdagingen even op pauze te zetten, totdat ik er helemaal zeker van ben dat ik hier geen problemen mee krijg.
Ik hoop dat jullie na deze break weel net zo enthousiast meedoen als alle andere keren.

Maar jullie hebben nog wel een winnaar van mij tegoed.Gefeliciteerd!!! Je mag me een e-mailtje sturen met je adresgegevens (hopelijk wordt ik deze ene keer nog gespaard)
renatevanthuijl@ziggo.nl


Een hele dikke dank je wel voor jullie deelname tot zover. 
Hopelijk kan ik snel weer gaan starten met nieuwe uitdagingen.

-xies- Renate.

4 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd Caroline !
  We zien de uitdaging wel weer verschijnen. Groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk Renate! ik stuur je zsm een mailtje.
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiat Caroline!. Renate het is heel begrijpelijk dat je geen fouten wil maken en als het zover is ben ik graag weer van de partij. Groeten van Sylvia.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gedoe he, met die AVG...ik hoop dat je snel weer terug bent met de uitdaging, ik neem me telkens voor om mee te doen. Ik heb echter ooit bladzijdes uit van die kant en klaar boeken gehaald, maar niet de afbeeldingen van de kaarten die zij ermee maakten (want die ging ik toch niet zo maken), dat weerhoudt me er telkens van om mee te doen...
  Ik vind het een erg leuke uitdaging.
  Caroline gefeliciteerd en Renate hopelijk tot snel!
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen